Sätt att stödja klubben

Klubben har haft, och har det fortfarande svårt ekomomiskt i de tuffa tider som coronapandemin försatt klubben i. Vi har inte erhållit en enda krona från Regeringens stödpaket för uteblivna intäkter för arrangemang under 2020.

Vill du stötta klubben? Dessa alternativ finns:

-Köp Bajenboxen
Vår Bajenbox är en nytt koncept som oavkortat går till klubbens ungdomsverksamhet. Man får köpa minst 5 boxar (pris 500kr) Värdet av en box är 148 kr så man tjänar på att köpa Bajenboxen. Boxen innehåller 40 kaffefilter, 4 disktrasor, en McDonaldskupong, en Runners Storekupong och ett specialerbjudande från IP Sweden. Boxen kommer allt eftersom fyllas på med fler förmånliga erbjudanden för att öka i värde ännu mer.
-Köp klubbkollektionen
Vi säljer ut våra klubbkläder till 50% rabatt så här kan det finnas ett och annat klipp som du kan göra.
-Swisha ett bidrag
Vill du bara stötta klubben utan någon form av motprestation från vår sida går det bra att lätt och simpelt swisha oss ett bidrag på 123-519 05 66.

Kontakta kansliet om du vill köpa Bajenboxar eller klubbkollektionen så berättar vi mer hur det går till.

Vi är tacksamma för allt stöd i dessa tuffa tider!