Sätt att stödja klubben

Klubben har haft, och har det fortfarande svårt ekomomiskt i de tuffa tider som coronapandemin försatt klubben i.

Vill du stötta klubben? Dessa alternativ finns:

-Köp Bajenboxen
Vår Bajenbox är en nytt koncept som oavkortat går till klubbens ungdomsverksamhet. Priset är 100 kr per box. Värdet av en box är ca 170 kr så man tjänar på att köpa Bajenboxen. Boxen innehåller 40 kaffefilter, 4 disktrasor, en McDonaldskupong, en Runners Storekupong och ett specialerbjudande från IP Sweden. Boxen kommer allt eftersom fyllas på med fler förmånliga erbjudanden för att öka i värde ännu mer.
-Köp gamla klubbkollektionen
Vi säljer ut våra gamla klubbkläder till kraftiga rabatter så här kan det finnas ett och annat klipp som du kan göra.
-Bo hos Elite Hotels
Elite Hotels har förlängt sommarerbjudandet som fanns med klubben på 20% rabatt. Detta gäller nu tills vidare! Förutom att du får 20% rabatt så får även klubben 5% kickback på bokningen! Så ett sätt att stötta klubben är att boka in en staycation på något av Elites 38 hotell i landet. (boka på www.elite.se) Skriv in erbjudandekod när du gör en bokning. Erbjudandekod: KLUBBHIFF
-Anmäl dig till Stockholms Bästa
Midnattsloppet arrangerar loppserien Stockholms Bästa under våren/försommaren 2021. Ta chansen att anmäla dig så stöttar du även klubben.
-Anmäl dig till Midnattsloppet Sverige
Det blir sannolikt ett virtuellt lopp även 2021. Stötta oss gärna gärna att springa loppet så vi åter 2022 kan arrangera ett riktigt Midnattslopp på Södermalm!
-Anmäl ditt barn till Friidrottsskolan
Anmäl gärna ditt barn till någon av våra sommarfriidrottsskoleveckor. Veckorna sker i juni, juli och augusti.
-Swisha ett bidrag
Vill du bara stötta klubben utan någon form av motprestation från vår sida går det bra att lätt och simpelt swisha oss ett bidrag på 123-519 05 66.
Här finns en lista på alla de som swishat oss bidrag.

Kontakta kansliet om du vill köpa Bajenboxar eller klubbkollektionen så berättar vi mer hur det går till.

Vi är tacksamma för allt stöd i dessa tuffa tider!