Sätt att stödja klubben

Klubben har haft, och har det fortfarande svårt ekomomiskt i de tuffa tider som coronapandemin försatt klubben i.

Vill du stötta klubben? Dessa alternativ finns:

-Köp Bajenboxen
Vår Bajenbox är en nytt koncept som oavkortat går till klubbens ungdomsverksamhet. Priset är 100 kr per box. Värdet av en box är ca 170 kr så man tjänar på att köpa Bajenboxen. Boxen innehåller lite olika överraskningar.
-Köp gamla klubbkollektionen
Vi säljer ut våra gamla klubbkläder till kraftiga rabatter så här kan det finnas ett och annat klipp som du kan göra.
-Anmäl dig till Stockholms Bästa
Midnattsloppet arrangerar loppserien Stockholms Bästa under våren/försommaren 2021. Ta chansen att anmäla dig så stöttar du även klubben.
-Anmäl dig till Midnattsloppet
Anmäl dig gärna som löpare till Midnattsloppet så stödjer du också klubben.
-Anmäl ditt barn till Friidrottsskolan
Anmäl gärna ditt barn till någon av våra sommarfriidrottsskoleveckor. Veckorna sker i juni, juli och augusti.
-Swisha ett bidrag
Vill du bara stötta klubben utan någon form av motprestation från vår sida går det bra att lätt och simpelt swisha oss ett bidrag på 123-519 05 66.
Här finns en lista på alla de som swishat oss bidrag.

Kontakta kansliet om du vill köpa Bajenboxar eller klubbkollektionen så berättar vi mer hur det går till.

Vi är tacksamma för allt stöd i dessa tuffa tider!

En Bajenbox kostar endast 100 kr (värde ca 400 kr). Man kan även själv sälja vidare Bajenboxen.
Detta är ett perfekt sätt att t.ex. finansiera sitt eget idrottande. Alla ska ha råd att kunna delta i klubbens aktiviteter. Därför är Bajenboxen ett sätt att kunna fortsätta med sin träning hos oss trots ekonomiskt hinder.
Du stödjer också klubbens ungdomsverksamhet när du köper en box.