Utmärkelse till Petra Kapell!

Ons 31 jul

Petra Kapell erhöll tidigare denna månad ett välförtjänt pris!
 


Emmanuel Dawlson vann Wind Sprint!

Foto: Deca text & bild Foto: Deca text & bild

Tis 30 jul

Det gick bra för klubben på Wind Sprint i Sundsvall i söndags!
Det blev en mäktig Hammarbydubbel på manliga 100m!
Hammarbydubbeln togs genom vinst av vår explosiva supersprinter Emmanuel Dawlson som slog personligt rekord med fina 10,49 och Tony Darkwah som slog årsbästa med stabila 10,59!
Emmanuel har gått från klarhet till klarhet denna säsong där han tidigare i somras bl.a. tog en mycket meriterande seger i 100m-loppet på Lag-SM finalen och har radat upp fina sviter på 100m.
Roligt också att klubbens ferrari, Tony Darkwah, är tillbaka på banorna igen och visar framfötterna lagom inför SM-tävlingarna!
Vi hade även mängder av fler bra resultat från Hammarbysprinters på tävlingen. Dessa hittar du här.


U23EM-dags för Grete Ahlberg!

Ons 10 jul

Grete Ahlberg är uttagen att representera landslaget under U23-EM i Gävle som inleds imorgon och pågår fram till söndag 14 juli.


Nya ansikten i klubben!

Viktor och Niklas som båda tävlade för oss i helgen på Världsungdomsspelen och lyckades mycket bra! Viktor och Niklas som båda tävlade för oss i helgen på Världsungdomsspelen och lyckades mycket bra!

Ons 3 jul

Vår redan mycket duktiga träningsgrupp Team 03 har fått förstärkning då ett par duktiga ungdomar från Tyresö valt att komma till oss i Hammarby.
Våra nya är alla födda 2003 och hade samtliga en mycket stor del i att Tyresö blev bästa klubb på Ungdoms-SM ifjol och nästbästa klubb på IUSM i vintras.
Vi hälsar våra nya aktiva mycket välkomna till oss i klubben och hoppas ni kommer trivas hos oss!

 

Viktor Wall sprint, hopp och kula
Niklas Wall sprint och hopp
Arvid Wändesjö sprint och hopp
Hugo Holmlund sprint och hopp


3 veckors intensiva friidrottsskoleveckor över!

Tis 2 jul

Det har varit väldigt intensiva och roliga veckor av friidrottsskola
på Enskede IP under vecka 24-26.
Totalt ca 700 stycken barn har fått prova på friidrott under lekfulla och roliga former! Mängder av nya bekantskaper har även stiftas!
Friidrottsskolan kommer tillbaka för två ytterligare veckor av inspirerande sommarläger vecka 32 och 33!


Många fina prestationer i Göteborg!

1 jul

Det var mängder av fina prestationer med personliga rekord och årsbästan som sattes på Världsungdomsspelen i Göteborg under helgen!
Det var roligt att se att väldigt många hammarbyare var i farten på tävlingarna och att många också var som allra bäst. Världsungdomsspelen är alltid en tävling där det ofta går att nå sina bästa prestationer och i år var inget undantag!
Eftersom det inte går att urskilja några enstaka resultat, pga. den stora mängden fina prestationer, så hänvisar vi till resultatlistan här.

Nyhetsarkiv
Juli 2019

Utökade artiklar här nedan