Hammarby Friidrott
har den stora äran att bjuda in till
Tävling

Tävlingsinformation
 

Inbjudan
Stockholmskampen

Välkomna till Stockholmskampen 2022!

Hej alla föreningar som vill delta i Stockholmskampen 2022!

Pdf-inbjudan finns här.
 
Hej alla föreningar som vill delta i Stockholmskampen 2022!
 
Nu väntar en ny säsong av Stockholmskampen med nya utmaningar och vi vet inte i skrivande stund hur säsongen kommer att se ut eller vilka restriktioner som kommer att gälla…
Vi kommer troligtvis att hoppa över inomhustävlingen i april och i stället göra som förra året att genomföra två tävlingar under våren maj/juni, tävling tre i slutet av augusti eller början av september och finalerna i september.
När det gäller de tre första matcherna så kommer de att genomföras som klubbmatcher med max tre föreningar vid varje tillfälle. Detta för att det ska vara möjligt att genomföra tävlingarna på vardagskvällar.
Vi kommer fortsätta att använda oss av resultathanteringsprogrammet EasyRecord. Programmet hade lite barnsjukdomar förra året men Jörgen Bernhoff har haft kontakter med EasyRecord för at komma till rätta med dessa. Viktigt att varje förening har två personer som behärskar programmet EasyRecord. Vi kommer liksom förra året att genomföra en enklare utbildning i programmet.
I år kan det bli aktuellt att genomföra Stockholmskampen light för de mindre föreningarna om intresse finns. Denna tävlingsform genomförs vid tre tillfällen och kräver inte lika många deltagare för att få fullt lag, några grenar är också borttagna.
 
Välkommen till en tävling som genom gemenskap och glädje skapar en trygg miljö där man vågar prestera och prova på nya grenar. Det kommer att bli fyra roliga tävlingar med många spännande grenar. Samtidigt som du samlar poäng till laget samlar du också till en individuell 7- eller 10-kampsmedalj sammanlagt på de fyra deltävlingarna. Vi hoppas att alla aktiva vill delta i så många grenar som möjligt.
 
Stockholmskampen är en lagtävling för distriktets föreningar för åldrarna 12-13 år (födda 08-09 år 2021). Tävlingen genomförs i fyra deltävlingar där friidrottens alla grenar finns med inkl. stafetter. I Stockholmskampen delas det ut poäng både för deltagande och prestation.
 
Tävlingen är en lagtävling med inriktning på att uppmuntra deltagande i många grenar. Detta bidrar till såväl att stärka gemenskapen i gruppen/klubben som till den långsiktiga utvecklingen. Man får även möjlighet att lära känna ungdomar från andra föreningar.
 
En stor fördel med tävlingen är att man naturligt får in teknikträningen i de grenar som ska genomföras inför respektive deltävling. Under året kommer det också att genomföras gemensamma utbildningar inom olika aktuella grenar för både tränare/funktionärer. 
 
De klubbar som 2022 ingår i Stockholmkampen är följande:
Hellas FK/Boo IF, Bromma IF, Danderyds SK, Hammarby IF, Huddinge AIS, Hässelby SK,
IFK Lidingö, Turebergs FK, Täby IS, Hanvikens SK, Mälarhöjdens IK,
 
Norrgruppen består av: Bromma IF, Danderyds SK, Hässelby SK, IFK Lidingö, Turebergs FK, Täby IS
 
Södergruppen består av: Hellas FK/Boo IF, Hammarby IF, Huddinge AIS, Havikens SK, Mälarhöjdens IK
 
Välkomna till Stockholmskampen 2022!

Frågor besvaras via mail:
info@hammarbyfriidrott.se

Arrangörsklubbar
 

Hammarby Friidrott
IFK Lidingö
Bromma IF
Danderyds SK
Hellas FK
Turebergs FK
Hässelby SK
Huddinge AIS
Täby IS
Mälarhöjdens IK

Hammarby Friidrott   Enskedevägen 95   122 63 Enskede   Organisationsnummer 802009-1107   Telefontid: Mån-Tor 9-11   info@hammarbyfriidrott.se