Kallelse årsmöte 12 mars

Ons 14 feb

Härmed kommer kallele till vårt årsmöte

tisdag 12 mars i Kunskapsskolan.

Vi inleder med kontroller mot röstlängd, fika och utdelning av årsmöteshandlingar kl 18.00 samt inledande presentation av året som gått kl 18.30. Mötet börjar kl 19.00.

Läs hela kallelsen här

och för att ta del av mötets föredragningslista.


Fin insats av Elias i Nordenkampen!

Tis 13 feb

Elias Kapell gjorde ytterligare en fin längdhoppsinsats i Nordenkampen när han tog fina skalper och tog en hedrande femteplats. Han noterade som bäst 7,30 och hade även ett hopp på 7,28. Elias har visat upp en makalös stabilitet i sitt hoppande under vintern och har en riktigt hög lägstanivå i sina tävlingar.


Elias Kapell i Nordenkampen!

Tors 8 feb

På söndagen i Oslo går Nordenkampen mellan Sverige, Norge, Finland och Danmark/Island. Vår talangfulle mångsysslare Elias Kapell har blivit uttagen till sin första seniorlandskamp!
Elias har inlett inomhusäsongen på ett strålande sätt med medalj
på Mångkamps-SM och inte minst med ett imponerande längdhoppande. Han har hittat en ny nivå i sitt längdhoppande med fina 7,37 som längst i vinter och har ännu inte nått sin fulla kapacitet. Detta har bäddat för uttagningen i Nordenkampen!


Tävlingsrapport från helgen

Sön 4 feb

Det närmar sig inomhusmästerskap vilket visade sig tydligt under lördagens tävlande där huvudfokuset låg i Sätrahallen där vi hade många som förbättrade sina möjligheter att få komma med på de olika mästerskapen. Det som ligger närmast i tid är nästa helgs ISM i Karlstad och vi fick in ytterligare ett namn på listan i form av Jonatan Borg som kvalade in via 7,00 i försöken och 6,95 i finalen på 60 meter. Elias Kapell och Niklas Wall visade på stabil form i längdhoppet där Elias fick vara med i huvudtävlingen med en stabil 3-hoppserie som resulterade i 7.22 med ett knappt övertrampshopp i andra som mätte runt det nysatta perset. Niklas 7.19 stabil med två hopp till inom tre cm. Esther Sahlqvist persade ner på korthäcken till 8,49 och slutligen Erik Ehrlin som bättrade på sitt årsbästa till 14.83 i Göteborg med fyra hopp alldeles under och närmar sig 15 meter inför ISM. Grete Ahlberg visade sig stabil på längder strax under 21 meter. Det ser ut som att det kommer att bli en av de ovissaste grenarna under ISM med sex tjejer över 20 meter så det blir till att tagga till ordentligt för att försvara sitt guld. Kollar vi ungdomar och juniorer så plussades det på i SM-nomineringarna med några nya namn. Agnes Jansson hoppade 5.38 i längd och lades till i F19 och Filip Herre sprang 400 meter på 51,06 i P19. Stigande form på flera som förbättrade sina kvalresultat. Ella Johansson sänkte till 58,24 på 400 meter och det känns som att sub-58 kommer i nästa lopp och förbättring i längd till 5.30. Meso Egenaonu 7,39 på 60 meter, Theodor Håkansson med ett 4.15-pers i stav och Nicholas Chang 9,25 på korthäcken. Tom Emfel visade att han även behärskar vertikala hopp och noterade 1.74 i höjd.
Nere i Växjö var det en sammandragning för kastarna med fina resultat. Ellen Forsell persade i vikt med 13.63 och kula 11.43, Martin Sundberg pers i diskus 42.36 samt även Christoffer Belec i diskus 47.93 och 16.37 i vikt. Martin endast en cm från kulperset med 14.08 och ynka två cm från ISM-kval.

Här finns alla SM-nomineringar!

Nyhetsarkiv
Februari 2024


Utökade artiklar här nedan!