Emilsson segrade på Tömilen

Mån 17 nov

Erik Emilsson vann Studenternas "Tömilen" i helgen som arrangerades i Liljansskogen. Emilsson kom loss redan efter en tredjedel av sträckan och höll sedan ledningen i mål. Tiden: 0:32:29. Grattis Erik!


Walleräng uttagen till terräng-NM

Tor 6 nov

I säsongens elfte timme får vi njuta av Hammarby-framgångar i terräng. Vår svenske mästare på 1.500 m från Eskilstuna Olle Walleräng har visat stark form i helgen. Olle är Hammarbyare tom den 15/12. Därefter byter han till Spårvägen som rapporterats om här tidigare.
NM-test i helgen som gick:
Seniorerna sprang 8.8 km och i herrloppet gick favoriten Erik Sjöqvist loss på ett tidigt stadium och ledde med tiotalet sekunder efter tre kilometer. Avståndet var sedan i stort sett oförändrat ända in i mål och Erik vann med elva sekunder på 26:59.
Olle Walleräng stod för den bästa avslutningen i loppet och blev tvåa efter att ha passerat Oskar Käck på slutet. Dessa tre är därmed klara för terräng-NM i Köpenhamn om två veckor.
NM uttagning Män:
  Erik Sjöqvist 72 Enhörna IF
  Olle Walleräng 85 Hammarby IF / Spårvägens FK
  Oskar Käck 82 IF Hagen / Hälle IF
  Erik Petersson 80 Mölndals AIK
  Johan Wallerstein 78 Malmö AI / IFK Lund
  Fredrik Uhrbom 77 Spårvägens FK


En stor rubrik.

Ons 17 okt
Habtom debuterade som terränglöpare efter två månaders träning och gjorde det alldeles utmärkt vid distriktsmästerskapet på Brantbrink. Resultaten hittar ni via länken här!

Nyhetsarkiv 2008
November

Utökade artiklar här nedan