Lycka till!

Lycka till önskar vi David, Viktor, Martin, Niklas, Teo, Markus och Alannah samt Nora och Grete som ansluter i Söderhamn! Lycka till önskar vi David, Viktor, Martin, Niklas, Teo, Markus och Alannah samt Nora och Grete som ansluter i Söderhamn!

Fre 7 aug
Våra nio landslagsuttagna samlades på fredag för avfärd till lördagens Landslagsutmaning i Söderhamn där våra 17-19-22 årslag drabbar saman för en kamp enligt Finnkampsberäkning.
Betingelser är enligt egna åldersklasserna när det gäller höjder och vikter men resultaten slås samman i en kombinerad resultatlista och killarna och tjejernas poäng räknas samman. Mer info nedan!
Truppen   Tidsprogram   Livestreaming


9 hammarbyare uttagna till landslaget!

Ons 5 aug
Mycket glädjande är att 9 stycken hammarbyaktiva har blivit uttagna till landslaget för tävlingen "Landslagsutmaningen" som går i helgen i Söderhamn. Två aktiva per gren har tagits ut.
Detta är mycket sannolikt ett rekord i antalet hammarbyare som blivit uttagna till landslaget vid ett och samma tillfälle!
De uttagna är följande:
Viktor Wall, 200m
Markus Moberg, 110mh
Teo Borgius, stav
David Thid, tresteg
Niklas Wall, tresteg
Martin Sundberg, diskus
Nora Lundin, 1500m
Alannah Hellstadius, stav
Grete Ahlberg, slägga

Ons 17 okt
Habtom debuterade som terränglöpare efter två månaders träning och gjorde det alldeles utmärkt vid distriktsmästerskapet på Brantbrink. Resultaten hittar ni via länken här!

Nyhetsarkiv
Augusti 2020

Utökade artiklar här nedan