En klubbfest som gav träningsvärk

Mån 19 jan
Äntligen blev den efterlängtade klubbfesten av och vilken fest det blev sen!!! En klubbfest med härlig eftersmak! Och träningsvärk... Men från början nu: Den 16 januari samlades vi ett stort gäng vid Slussen för bussfärd till hemlig plats - och turen blev inte så lång. Vid Finnboda varv var det uppdukat till middag med tända ljus och mycket god mat. Dessutom: Bildspel i realtid, kluriga Hammarbyfrågor och ännu klurigare Hammarbysånger! 

När middag och tävlingar var över var det dags för det alla väntade på: Bandet RoadRunners! ...givetvis med ordförande Ingvar vid micken. Och vilket drag det blev!
RoadRunners som knappt fick ta paus är väl värda ett extra varmt tack! Bandet som sattes ihop exklusivt för denna fest drog allt och lite till. Svetten lackade, skorna slängdes av och friidrottsgänget visade dansanta takter. Jag anar att det var fler än jag som hade träningsvärk i benen dagen efter... =) 
Tack alla de som gjorde festen möjlig! Ett speciellt tack till Ulrika som var spindeln i nätet under sista veckan, men också tack till Willy, Lina och Henrik! 

Nyhetsarkiv 2009
Januari

Utökade artiklar här nedan