Tobbe och Jensen sprang fort i England!

Mån 20 jul

Tobias Ekhamre och Magnus Jensen fortsätter att glädja oss med fina lopp och fina resultat! Den 18:e juli var de båda Hammarbyarna i England för att springa Brittish Milers Club i Solihull. 

Detta resulterade i pers för båda! Tobias löpte 1500 m på tiden 3,50,63 och Magnus sprang 3000 m på tiden 8,19,28! Denna säsong har både Magnus och Tobias tagit stora steg framåt idrottsligt och det är otroligt kul att se att deras träning ger resultat!


Frida sänkte sitt årsbästa på JEM22

Mån 20 jul

Hammarbys nya 400mh tjej Frida Persson som normalt sett håller till i Helsingborg sprang i helgen på JEM22 på ett väldigt övertygande sätt genom att gå till semifinal och i två omgångar sänka sitt årsbästa till 58.27. En mycket imponerande insats av Frida som har haft skadebekymmer under våren och sommaren.  För att gå till final hade det krävts låga 57s.


Stine slog pers på Golden League

Sön 5 jul

Hammarbys Norska förvärv Stine Tomb slog i fredags personligt rekord på 400m med tiden 54.56s. Detta gav henne en 2a plats i B-heatet på Golden League galan Bislett games och blev därmed bästa nordbo samt slog många meriterade namn inklusive svenska fjolårsmästarinnan Josefin Magnusson från Malmö.

Ons 17 okt
Habtom debuterade som terränglöpare efter två månaders träning och gjorde det alldeles utmärkt vid distriktsmästerskapet på Brantbrink. Resultaten hittar ni via länken här!

Nyhetsarkiv 2009
Juli

Utökade artiklar här nedan