Styrelsen

Om du har en fråga, fundering eller rent av förslag
på motion till styrelsen,
kontakta någon av nedanstående. 

Styrelsen uppmuntrar dig att använda vår framtagna mall
för beslut. Ett tydligt beslutsunderlag är bra i alla led!

Ordförande

Janne Lindelöw
Ålder: 62 år
Sysselsättning/yrke: Rektor
Kopplingar till friidrotten: Löparbakgrund. Mångårigt engagemang inom klubben.
Jag vill vara med och bidra till Hammarby friidrotts utveckling. Jag vill så gärna att klubben ska kunna hantera allt från nybörjare till elitaktiva med ambitioner för internationella mästerskap. Min roll blir då att se till att vi i styrelsen skapar förutsättningar för alla som deltar i detta.
Det här kan jag bidra med: Jag vill gärna ge tillbaka och förhoppningsvis bidra till att andra får samma positiva upplevelser av att vara med i Hammarby såväl idrottsligt, livslånga vänskapskontakter och föreningsengagemang som jag har fått. 
Det här visste ni inte: En gång sov jag en natt på skolans tak eftersom jag ”förlorade” en läsutmaning med eleverna.
Kontakta Janne här

Sekreterare

Lars Thörn
Ålder: 57 år
Bolagsjurist. Jag är Hammarbysupporter sedan ungdomsåren, och har ett starkt friidrottsintresse. Jag är uppväxt inom idrottsrörelsen och har varit aktiv och ledare inom orientering och skidåkning. Jag startade även en innebandyklubb vid sekelskiftet för mina söner och deras kamrater. Jag kan bidra med: Jag är med i Hammarby Friidrotts styrelse för att återknyta kontakten med idrottsrörelsen, och förhoppningsvis bidra till att ungdomar kan få samma fördelar av den som jag hade under min uppväxt. Jag tror mig kunna bidra till styrelsens arbete med kunskap inom organisation, juridik och ekonomi.
Kontakta Lars härKassör

Jonathan Eklund
Ålder: 34 år
Sysselsättning/yrke: Chef för Analys & Systemstöd inom funktionen Butik & Försäljning på ICA Sverige
Kopplingar till friidrotten: Började i Hammarby Friidrott som barn och fortsatte sedan till vuxen ålder med en elitsatsning, merparten av min karriär fokuserade jag på 10-kamp men hade alltid en extra kärlek för stav samt 60/110mh. Slutade först när jag fick min första son, det var även då jag la skorna på hyllan
Kandiderar till Hammarby friidrotts styrelse för att: Få chansen att ge tillbaka till den här fantastiska klubben, Hammarby Friidrott är och har varit som en familj för mig under många år. Jag ser det här som ett tillfälle att få bidra på den fortsatta resan att göra Hammarby Friidrott till en riktigt bra klubb för både barn, ungdomar, elitsatsande och veteraner.
Det här kan jag bidra med: Jag tar framförallt med mig perspektivet "från barn till veteran" inom friidrotten då jag själv gått igenom alla de stegen (ska bara damma av spikskorna och leta fram stavansatsen så kanske jag kan klassa mig som veteran). Jag har nu även en son som precis ska börja friidrotta varför jag säkert kommer vilja bidra extra utifrån den synvinkeln. Utöver ovan engagerade jag mig länge inom Stockholms friidrottsförbund med att utbilda blivande friidrottstränare - något jag hoppas kan komma till användning även i denna roll. 
Det här visste ni inte: Att jag och min svärfar haft samma tränare i Hammarby Friidrott - kan ni gissa vem?
Kontakta Jonathan här


Ledamot

Kinna Sahlqvist
Ålder: 47 år
Sysselsättning/yrke: Marknad- och kommunikationschef på White arkitekter Stockholm
Kopplingar till friidrotten: Jag är en aktiv friidrottsförälder tack vare min dotter  Esther som tränar och tävlar i häck, sprint och hopp i Team 06 som jag följt på nära håll och som fått mig att älska friidrott! Jag har engagerat mig på de sätt jag kunnat och hjälpt till att anordna tränings- och tävlingsresor mm. Även lillasyster Ellen tränar friidrott i Team 10 men är mer inne på fotboll just nu. Jag själv hade en kort friidrottskarriär som barn men brann mer för fotbollen och satsade på den. 
Kandiderar till Hammarby friidrotts styrelse för att: Jag vill bidra till och vara en del av Hammarby friidrotts utveckling framåt då jag på nära håll fått uppleva hur mycket klubben kan betyda för bredd som spets, och hur mycket engagemang, tid och kraft som ligger bakom. 
Det här kan jag bidra med: Jag har en bred bakgrund men är i botten företagsekonom med examen i marknadsföring och ledarskap från Stockholms Universitet. Jag har jobbat med  grupp- och verksamhetsutveckling i 16 år och har erfarenhet av att jobba i såväl operativa som strategiska ledningsgrupper. Jag har min hemvist i  marknads-, försäljnings- och kommunikationsfrågor och hoppas att kunna bidra även med den kunskapen in i Hammarbys verksamhet.  
Det här visste ni inte: Började vågsurfa som 40+ åring och drömmer nu, mycket ödmjukt, om att själv testa på friidrott med 200 m på något kommande VDM som mål.  
Kontakta Kinna här


Ledamot

Jonas Törnell
Ålder: 64 år
Sysselsättning/yrke: Pensionär sedan ca 6 mån
Kopplingar till friidrotten: Var aktiv i Hammarby från ca 1975, ungdomstränare, var med och drog igång Midnattsloppet, ordförande i Hammarby friidrott ca 10 år under periden 86-96.
Kandiderar till Hammarby friidrotts styrelse för att: Hoppas att kunna bidra med erfarenhet och idéer om hur klubben ska utvecklas och stärkas
Det här kan jag bidra med: Erfarenhet och förståelse för hur en ideell förening fungerar.
Det här visste ni inte: De flesta nu aktiva vet nog nästan ingenting 
Kontakta Jonas här

Ledamot

Ida Nielsen
Ålder: 19 år
Sysselsättning/yrke: Jobbar deltid på McDonalds Nacka, Vikarie vid behov för Kumla skola.
Kopplingar till friidrotten: Har tränat friidrott själv i ca 8 år med inriktning kast sista året. Har varit tränare i 5 år och haft åldrar mellan 7-15. Tränare för 07-08 och 2010:2&4.
Kandiderar till Hammarby Friidrotts styrelse för att: för att kunna bidra med min kunskap om barn och ungdomsträning. Dessutom vill jag hjälpa till att förändra klubben till det bättre men även skaffa egna erfarenheter och utvecklas som person.
Det här kan jag bidra med: Kunskap kring barn - och ungdomsträning både som aktiv och som tränare. Kunskap om barns utveckling och tiden mellan lekstadiet och tävlingsstadiet.
Det här visste ni inte: När jag var X år slog jag Skarpnäcks skolas 24 åriga rekord i kast med liten boll när jag kastade 44m.
Kontakta Ida härLedamot

Mats Fältström
 

Revisor

Grant Thornton

Lekmannarevisor

Anders Brandt
Kontakt

Revisorssuppleant

Filippa Ramberg
Kontakt