Nyhetsbrev

                          20 december 2022

Hej,                                                                                                     
Nu är vi inne i julveckan och snart julledighet, jag hoppas ni har möjlighet och tar tillfället att vara lite ledig.

Fem veckor sedan jag började i Hammarby Friidrott, en tid som har använts till att lära känna kansliet, styrelse, verksamheten och sporten friidrott. På ledarnas julmingel 7/12 fick jag möjligheten att träffa några ledare. Tack till er som kom. Det märks att föreningen har en lång historia, mycket hjärta, engagemang och en bra verksamhet.

Som jag tidigare har skrivit så kommer jag från föreningslivet och fotbollen. Det är ett stort privilegium att få fortsätta att arbeta i en verksamhet som är en så viktig del i samhället. Att nu få arbeta med en annan idrott känns riktigt kul och en utmaning som jag ser fram emot.

Föreningslivet är beroende av det ideella engagemanget. Vi har alla olika förutsättningar för att lägga ner den tid som kan krävas. Ni som av olika anledningar inte har möjlighet att engagera er. Glöm inte allt det arbete och den tid som ledarna i vår förening lägger ner ideellt på era barns idrott samt att vara tacksamma över att föreningslivet finns, speciellt när våra ungdomar fortsätter med idrotten genom tonåren. Det finns så mycket glädje, fostran och bra erfarenheter för våra ungdomar att ta med sig genom livet. Visa era ledare er uppskattning, det betyder mycket.

Från kansliet och styrelsen vill vi rikta ett stort tack till alla våra ledare för den tid och det engagemang ni ger till våra aktiva. ​
– ni vet att vi inte hade klarat oss utan er - ni gör ett fantastisk och värdefullt arbete!


Enskede IP – ni kanske har hört att idrottsförvaltningen ska påbörja en omfattande renovering av friidrottsdelen på idrottsplatsen – bra prioritering tycker vi. Starten är planerad till mars 2023 med målet att det ska vara klart i mitten på juli. Det kommer inte att kunna bedrivas friidrottsträning på friidrottsytorna under denna tid, förutom på kastplanen. Vi arbetar på alternativa ytor både för träning och friidrottsskolan. Vi ber er ha tålamod och vara flexibla. Det är ju så att ofta behöver det vara stökigt en tid för att det senare ska bli riktigt bra.

Hammarby IF Friidrotts Årsmöte 14 mars 2023 
Nu är vi snart där igen! Vill du vara med och utveckla Hammarby Friidrott eller känner du någon som skulle vara bra? Valberedningen har börjat sitt arbete och vill gärna få tips.
Meddela valberedningen, du hittar deras kontaktinformation här. 
Mer information och viktiga datum hittar du här.  
 
Handla på nätet och ge ditt stöd till Hammarby Friidrott
De flesta julklappar är kanske inhandlade nu men notera att genom att handla på nätet och via Sponsorhusets ca 600 anslutna butiker så får både du och Hammarby Friidrott pengar åter vid varje köp och det kostar dig inget extra, så enkelt. Läs mer här.
 
Kansliet stängt över jul och nyår 
 - från och med torsdag 22 dec och öppnar igen 9 januari. Alla är inte lediga hela tiden så mejl besvaras om ni inte får frånvaromeddelande.
 
Julens Quizz ligger ute, klicka här för att delta.

 
Det är också dags att rösta fram årets foto – mer info här.

Midnattsloppet 19 augusti 2023
– dags att anmäla sig, kanske ge i julklapp? Eller varför inte maxa din och en väns friskvård 2023 och hoppa på vårt Kombo-erbjudande
Klicka här för information.
 
Önskar er alla en riktigt skön ledighet, det bästa för det nya året och jag ser fram emot ett gott samarbete 2023.  
 
Med vänliga hälsningar
 
Liv Sahlberg
Verksamhetschef Hammarby Friidrott