Stockholms Bästa

Foto: Annica Zion
Foto: Annica Zion

Stockholms Bästa – 8 lopp, 8 distanser

Ett nytt sätt att springa lopp

1 loppserie – 8 lopp, 8 banor, 8 distanser
Spring ett, flera eller åtta riktiga lopp 2021. Stockholms Bästa har de senaste banorna och unika distanser i en loppserie där inget lopp är det andra likt. De åtta fristående loppen ger dig en variation av lättsprungna och utmanande banor varvat med korta och längre distanser. Varje lopp pågår i tio dagar, har exakt uppmätta banor och riktig tidtagning. Första loppet går av stapeln i februari 2021. Häng med – det blir kul!
Är du Stockholms Bästa löpare?
Utmana dig själv, din granne, släkting eller kollega. Vinn pris i allt från bästa tid till bästa löparbild, i flera olika tävlingsklasser. Vi har en elittävling för dig som satsar på att bli Stockholms snabbaste löpare samtidigt som alla har möjlighet att bli Stockholms Bästa utifrån klass. Det är dags att utse Stockholms Bästa löpare 2021 – har du det som krävs?
Träningsmotivation hela våren
Stockholms Bästa ger dig några av Stockholms bästa banor som en grym motivation för din träning. Med de varierande distanserna får du en träningsutmaning genom hela loppserien. Räkna med en rolig löparvår där du har all möjlighet att utveckla din löpning och bli en bättre och snabbare löpare.
Stockholms Bästa arrangeras av Midnattsloppet i samarbete med Runner’s World. Loppserien föddes som en idé när alla löplopp ställdes in i syfte att främja folkhälsan och bidra till fortsatt rörelse.

Läs mer på den officiella tävlingssidan här.