Hoppa till sidans innehåll

Löparnas Vänner


Alla som gillar att springa är välkomna till våra träningar. Ungdomar och vuxna, elit och motionärer värmer upp tillsammans. Sedan är det hårdkörning som gäller, var och en på sin nivå. Stämningen är på topp från start med musik och hejarop. Här stöttar vi varandra.   

Upplägg: Vi erbjuder träning två gånger i veckan under ledning av erfarna tränare och före detta elitlöpare. Flera av dem har sprungit i landslaget. På tisdagar ligger fokus på löpstyrka med backe, hopp och snabb löpning. Det andra passet äger rum på lördagar, då det är intervaller som gäller. Vi avslutar med varm dryck, fika och socialt häng.   

Så här går det till:  Kom träningsklädd till passet som startar klockan 18.00 på tisdagar och 11.00 på lördagar. Vår förhoppning är att du ska våga tänja dina gränser och utvecklas som löpare. Träningen är huvudsakligen förlagd till parker och naturområden söder om Slussen.    

Aktuell information om var och när träningen sker hittar du på Facebook i gruppen "Löparnas Vänner Hammarby".

Avgiften för träning med oss är 1300 kr per termin. För mer info om avgifter gå in här.

Du registrerar dig i Löparnas Vänner genom att skapa ett konto på vårt intranät och i samband med registreringen kryssa i rutan längst ned: "Jag vill bli medlem i träningsgruppen "Löparnas Vänner". Har du redan ett konto i intranätet kontaktar du kansliet på This is a mailto link så kan vi lägga till dig i gruppen.

Behöver du komma i kontakt med oss sker det via e-post adressen: This is a mailto link

Välkommen!

Uppdaterad: 16 OKT 2017 11:36 Skribent: Mikael Thulin

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 086480320
E-post: This is a mailto link