Hoppa till sidans innehåll

Personprofiler

04 MAR 2015 06:00
Sedan en tid tillbaka har vi här på statistiksidan publicerat något vi kallar för Personliga profiler.
  • Uppdaterad: 24 SEP 2015 17:23

En personlig profil innehåller en sammanställning över personliga rekord, säsongsbästahistorik, personliga 10-bästalistor. För de allra främsta finns här också listor på mästerskapsvinster och landslagsuppdrag. Här har du ett exempel på en Personlig profil.

Du hittar din profil i denna namnordnade sammanställning. Som tränare och ledare för en ungdomsgrupp har du kanske större nytta av sammanställningen i födelseårsordning.

Som du ser är inte alla Hammarbyare som har tävlat med i listan. Vi har f.n. valt att begränsa listan till de Hammarbyare som har minst 50 registrerade och godkända resultat eller som har någon mästerskapsvinst eller landslagsuppdrag på sitt samvete.

Skulle du inte uppfylla det kravet men vill ändå att din Personliga profil finns tillgänglig här kan du meddela detta till vår statistikansvarige så publiceras din Personliga profil inom kort.

Samma sak gäller om du uppfyller kravet men vill inte stoltsera med din Personliga profil här på webbplats - meddela detta till statistikansvarige så tas den bort och kommer heller inte publiceras framöver.

Du kommer också upptäcka att alla andra statistiklistor där ditt namn förekommer (klubbrekord, säsongsbästa, resultatlistor etc) har en klickbar länk (framför namnet). Länken leder till din Personliga profil.

Skulle du hitta något som saknas eller är fel i din Personliga profil. Meddela även detta till vår statistikansvarige.

Skribent: Lars E Andersson

 

 

Vår Facebooksida

Facebook 

Våra Sponsorer

 

 

adidas_logo[1]

 

stadium_nylogga1

 

 

idrottensbingo2

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 086480320
E-post: This is a mailto link