Hoppa till sidans innehåll

Avgifter


Man måste vara medlem i Hammarby IF Friidrott samt betala terminsavgift för att träna och tävla. Medlemskap innebär även att man är försäkrad vid olyckor som kan inträffa på, till och från träningarna.

 

Medlemsavgift

100 kr           0-18 år

200 kr           19 år och äldre

500 kr           Familjeavgift (boende på samma adress)

 

Avgiften betalas senast 31 december innan det gällande året via intranätet. Observera att avgiften ska betalas in via medlemmens användarkonto.

 

Terminsavgift

500kr        Löparnas Vänner

850 kr       7-10 år  

1100 kr     11-17 år  

  

Betalning för perioden 1/1 - 31/6 skall vara betald senast den 31/3, perioden 1/7 - 31/12 senast den 31/10, och sker via medlemmens konto genom intranätet.  

Aktiva som är 18 år och äldre har ingen terminsavgift men det förväntas att man ställer upp på våra arrangemang fyra gånger varje år plus Midnattsloppet som är vår viktigaste inkomstkälla.

 

Fri från terminsavgift

Har du barn i verksamheten och är tränare i dennes åldersgrupp? I sådana fall är du fri från terminsavgift för det barnet! Men du måste som tränare inneha ett konto i vårt intranät kopplat till barnet för att vi ska kunna registrera bort avgiften. Är du även över 18 år så betalas ingen terminsavgift.

Syskonrabatt

Du betalar fullt för äldsta barnet och därefter halv terminsavgift för övriga. 

 

Detta gäller vid tävlingar

 

För Lekstadiet 7-9 år står den enskilde för startavgifterna om man vill tävla på externa tävlingar om inte föreningen har bestämt att satsa på någon bestämd tävling.

För de som är 10 år och äldre står klubben för startavgifterna till de tävlingar som är planerade för respektive grupp. Det är dock maximerat till tre starter per tävlingdag.

När det gäller tävlingsanmälan så sker detta via klubbens intranät eller direkt via webbanmälan till arrangör. Klubben står för startavgiften förutsatt att den aktiva har betalat medlemsavgift och terminsavgift.

För långlopp får den aktive själv stå för anmälningsavgiften, om man inte är över 12 år och är med i en grupp med inriktning på löpning.

Tidsprogram presenteras ofta ett par dagar före tävlingsdagen på respektive arrangörsklubbs webbsida. Tävlingsprogram med länkar till alla klubbar återfinns på Svenska Friidrottsförbunds webbsida: http://www.friidrott.se 

Vid utebliven start utan giltig anledning (skada eller sjukdom) står den aktive för avgiften.

 

Efteranmälan

En efteranmälan innebär nästan alltid förhöjd startavgift. Vi vill ha så få efteranmälningar som möjligt, eftersom det alltid innebär merarbete. Vid efteranmälan står den tävlande själv för själva efteranmälningsavgiften medan klubben står för den ordinarie avgiften.

Tävlingsarrangören brukar vanligtvis fakturera klubben. Hammarby kommer därför två gånger per år skicka ut krav till dem som har efteranmält sig eller uteblivit från start. Detta görs efter inomhussäsongen och efter utomhussäsongen.

Klubbkläder 

Föreningens klubbkläder finns att köpa i vårt klubbhus som ligger vid entrén till Enskede IP.

Klädshopen är ofta öppen torsdagar 17.00-18.30 under högsäsong, men ring gärna och dubbelkolla detta för att vara helt säker.

Träningskort för Sätrahallen

Vid träning inomhus i Sätrahallen tillkommer en kostnad för träningskort. Denna avgift bestäms av Stockholms friidrottsförbund och varierar beroende på vilka tider man avser träna. Kortet beställs via Hammarby Friidrott i början av oktober.

Information om detta kort finns på Stockholms friidrottsförbunds hemsida .

Uppdaterad: 2016-11-01 13:59

 

 

 

 

Vår Facebooksida

Facebook 

Våra Sponsorer

 

adidas_logo[1]

 

stadium_nylogga1

 

 

idrottensbingo2

 sussie logga13

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 08-6480320
E-post: This is a mailto link