Hoppa till sidans innehåll

Nu kör vi!

07 JUN 2018 16:25
Nästa vecka är det dags för sommarens höjdpunkt, då den första veckan av Friidrottsskolan drar igång! Här kommer en liten intervju med projektledare Elin Lindell om vad våra deltagare har ett förvänta sig.
  • Skapad: 07 JUN 2018 16:25

-Strax är det dags för sommarens höjdpunkt och Friidrottsskolan, Vad kommer vi att erbjuda?

Vi erbjuder friidrott för alla, nybörjare som aktiv. Lång som kort. Oftast en vecka med sommarminnen, nya vänner och idoler. Samt en massa lek och bus. Brukar vara grymt uppskattat!

-Berätta någon positiv anekdot om Friidrottsskolan?

Jag minns tydligt en sommar när värmen var sjukt påtaglig, svetten forsade och tröjorna klibbade fast. Så vi ledare tog beslutet att dra fram vattenslangen med kyligt vatten att svalka barnen med. Jag kan lova att det blev en livfull eftermiddag på friidrottsskolan med ett enormt stort och ”skrattigt" vattenkrig. 

-Berätta lite kort om våra underbara Friidrottsskoleledare som kommer leda barnen i sommar.

Friidrottsskolans ledare är exceptionella - proffsiga, roliga samt duktiga på att leda och lyssna in barn. De själva är aktiva i Hammarby friidrott och satsar på sin framtida karriär. Friidrottsskolan är ett perfekt tillfälle för dem att fokusera på sin träning men även att få in en slant i sin personliga kassa. 

-Vad kommer du hitta på för roliga aktiviteter under sommarens friidrottsskola? Kommer det dyka upp någon duktig friidrottare under skolan? 

Vi kör på som vanligt! Friidrottens alla grenar, dragkamp, 10-kamp, lek och stoj. Jag hoppas på att kunna dra fram vattenslangen i sommar igen om en superhet dag smyger på. Har vi tur dyker nog några av Hammarbys elitaktiva upp och hälsar på och snackar med barnen, vem vet - kanske Michel Tornéus?  

Du anmäler dig till Friidrottsskolan här.         

Skribent: Mikael Thulin
Epost: Adressen Gömd

 

 

Vår Facebooksida

Facebook 

Våra Sponsorer

 

 

adidas_logo[1]

 

stadium_nylogga1

 

 

idrottensbingo2

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 086480320
E-post: This is a mailto link