Hoppa till sidans innehåll

Medlemsmötet 28 november

2017-11-29 14:32
Ett fåtal medlemmar samlades i går i klubbhuset för att tillsammans med styrelsen diskutera medlems- och terminsavgifter.
  • Uppdaterad: 2017-11-29 17:26

Vi var totalt 10 personer som hade samlats för att diskutera klubbens medlems- och terminsavgifter. Ordförande Ingvar Åström redogjorde för hur medlemsavgiftens utveckling sett ut historiskt och berättade om den omvärldsanalys som gjorts av andra klubbars motsvarande avgifter. Hammarby Friidrott sticker ut tillsammans med Spårvägen om att ta 0 kronor i terminsavgift för de medlemmar som är 18 år och uppåt. Vi fick också höra om vår ungdomsfond där man kan äska pengar för att t ex klara betalning av kläder, skor, deltagande i läger, Sätrakort och terminsavgifter.

Vi fick en diskussion om hur pass mycket medlemmar fullföljer sina funktionärsuppdrag och det fanns önskemål från vissa av medlemmarna på plats om kraftigare sanktioner för de som inte gör sina uppdrag. Här kan du läsa mer om hur många funktionärsuppdrag du som medlem förväntas göra.

Klubben står för startavgifter till tävlingar. Vi diskuterade också hur vi ska minska onödiga kostnader som blir då man efteranmäler sig till starter med förhöjd avgift och/eller sedan inte fullföljer anmälda starter. Här kan du läsa mer om föreningens avgifter.

Det var intressant att höra diskussionen och styrelsen har nu fått inspel från er medlemmar och kommer ta upp frågan kring avgifter på nästkommande styrelsemöte.

Skribent: Mikael Thulin
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

Vår Facebooksida

Facebook 

Våra Sponsorer

 

adidas_logo[1]

 

stadium_nylogga1

 

 

idrottensbingo2

 sussie logga13

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 08-6480320
E-post: This is a mailto link