Hoppa till sidans innehåll

Grundträningsperiod

2017-10-03 07:00
Nu när utomhussäsongen har avslutats så är det dags för höstens grundträning inför nästa säsong!
  • Uppdaterad: 2017-10-03 07:00

Nu är vilan efter den långa säsongen slut och det har blivit dags att åter börja hårdträningen!

Det finns många grundträningsvarianter. Generellt är det en typ av träning som många aktiva tycker mindre om i jämförelse med ett skönt och glassigt kvalitetspass en solig och varm högsommardag. Men grundträningen är nyttig och nödvändig, och får inte underskattas, inte minst rent psykologiskt. Grundträning är a och o för att få kroppen att orka med under en hel säsongs tränande och tävlande. Utan grundträning ökar risk för skador markant.

Träningen kommer pågå under hela hösten för att sedan bli lite mer kvalitativ i december och januari till inomhussäsongens officiella start. Ett par av våra elitaktiva åker troligtvis till Sydafrika i slutet av december i ett par veckor för att ladda med högre kvalitet på träningen lagom till inomhussäsongen.

Styrkelokalen är just nu denna period packad till det maximala under kvällarna, full av träningsmotiverade hammarbyare som satsar stenhårt för att uppnå sina framtida målsättningar och drömmar!

Det är väldigt kul att se träningsviljan och motivationen som många av våra äldre aktiva kontinuerligt visar upp! För att nå sina målsättningar måste man andas och leva friidrott och det är det verkligen många av klubbens aktiva som gör! 

Skribent: Mikael Thulin
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

 

Vår Facebooksida

Facebook 

Våra Sponsorer

 

adidas_logo[1]

 

stadium_nylogga1

 

 

idrottensbingo2

 sussie logga13

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 08-6480320
E-post: This is a mailto link