Hoppa till sidans innehåll

Julhälsning från Emma Tuvesson

26 DEC 2014 09:00
Julens tredje och sista hälsning kommer från klubbens nye häcklöperska Emma Tuvesson.
  • Skapad: 26 DEC 2014 09:00

I skrivande stund är det tredje advent. Det är bara 10 dagar kvar till julafton och om 18 dagar är det 1 januari 2015. Och jag bor i Stockholm! Vi börjar från början! 

Tävlingsmässigt är jag otroligt besviken på året. En bråkig baksida som förstörde alldeles för mycket. Kort sagt. Däremot fick det mig att tänka till. Det var dags för en förändring. Jag saknade att komma till träningen där ett helt gäng med träningskompisar väntade. Att springa till mjölksyran sprutar och fortsätta lite till, är så mycket lättare att genomföra tillsammans än på egen hand. Så otroligt stolt över mina grymma träningskompisar, bättre kan man inte önska sig. Jag ville också börja studera på universitet. Så två flugor i en smäll, jag bor i Stockholm, har börjat springa för Hammarby och har grymma träningskompisar OCH börjat studera ekonomi på Stockholms universitet. Det blev fler än två saker!

Så trots att året inte började som önskat har det kommit något väldigt bra utav det! Nu har jag nästan gjort hela höstens grundträning här i Stockholm och det har gått över förväntan. Jag är jättenöjd och ser verkligen fram emot 2015. Jag hoppas på att få springa riktigt fort så klart, känslan att bara få rusa över häckarna!

Det nya året kommer jag att fira med mina träningskompisar nere i Stellenbosch i Sydafrika, för vi åker iväg på träningsläger redan efter jul. Kanske något av det härligaste! Varmt och gött, kroppen kommer må så otroligt bra och många hårda träningspass ska genomföras i solen! Men först ska jag ner till familjen i Helsingborg och fira jul.

Julen, en stor enda längtan tills tomten kommer. Så var det i alla fall när man var liten och hängde på brevlådan efter att få leksaksaffärens jultidning så man kunde kryssa för vad man önskade sig. Alltså vilka härliga tider! Nu ska det bli så skönt att få komma hem och krama om familjen. Det viktigaste för mig är att man är tillsammans, med vänner och familj. Sen är jag lite tokig i julpynt. Och det ska dofta jul. Köpte ett så fint doftljus som doftar mjuk kryddig julafton! Men att lägga ris utanför dörren, som doftar så underbart när man går på det, det är verkligen jul för mig.

Eftersom jag tycker det är väldigt roligt med matlagning är jag med och arrangerar julbordet och vi gör allting själva med egen sill osv. Mina favoriter är sillen, laxen och Janssons Frestelse och kålen! Gröten är också något av det bästa, den äter vi till frukost. När det är dags för Kalle Anka dukar vi upp för fika med lussebullar, chokladfikonbollar, mandelmusslor och flera gottigheter. Julklappsutdelningen brukar komma på kvällen efter vi ätit julbordet. Sen blir det julmys hela kvällen lång med släkt och familj. Jag ser verkligen framemot att komma hem.

Jag hoppas ni tar vara på varandra och njuter av det ni har. Ta hand om er och människor som ni älskar. Skratta, ät god mat och umgås. Och kramas med era kära.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

Hälsningar

Emma Tuvesson

Skribent: Mikael Thulin

 

 

Vår Facebooksida

Facebook 

Våra Sponsorer

 

 

adidas_logo[1]

 

stadium_nylogga1

 

 

idrottensbingo2

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 086480320
E-post: This is a mailto link