Hoppa till sidans innehåll

Julhälsning från Peter ”PG” Gustafsson

23 DEC 2011 11:39
Julens första hälsning kommer från löptränaren Peter Gustafsson. PG har kort sammanfattat år 2011, och blickar nu fram emot 2012 som ett år fyllt av löparframgångar för sina löpargrabbar och hela Hammarbys löparverksamhet!
  • Skapad: 23 DEC 2011 11:39

Det som har varit positivt under året var att mitt gäng presterat på de stora tävlingarna och varit bäst när det gäller. De har lyckats bra, Niklas Jonsson kom femma i Terräng-SM i hård konkurrens, vilket var en väldigt bra insats. Niklas tog även medalj (brons) på 2000mh på JSM. Det var första gången någon i gruppen tagit en individuell medalj i ett riktigt SM (inte Skol-SM). Christopher Ljung nådde final på JSM i 800m, fast han egentligen endast skulle sprungit 5000m.

En annan stor grej som också hände under året var att grabbarna (Christopher, Niklas och Hannes) tog silver på 3x800m i Stafett-SM. Roligt var också att Niklas blev uttagen till JNM!

Hösten har varit lite blandad, Christopher har haft det lite tyngre med träningen medan Filip och Niklas haft några småskador. Det har varit en del sjukdomar och skador men nu känns det som att det är på väg att vända!

Mitt mest positiva minne från 2011 är Niklas brons på JSM på 2000mh I Vellinge! Ett vackert minne är också Stafett-SM silvret som jag tidighare nämnde.

Jag ser år 2012 fram emot fler slagkraftiga lag på Terräng-SM. Vi ska kunna ha med tre stycken lag i M22-klassen om de flesta är skadefria. Det kommer dessutom vara tre stycken väldigt bra lag, där minst ett av dem kommer ta medalj. Jag tror mina aktiva kommer gå framåt nästa år. Träningen har ökat från den här säsongen och min förhoppning och tro är att det kommer bli rejäla personliga rekord för mina aktiva.

Träningen under jul och nyårsveckorna ser ut som så att vi tränar på som vanligt men att vi byter dagar på några enstaka pass. Samt att vi kommer träna i tomteluvor, grönvita förstås…

God Jul och Gott Nytt År önskar Peter ”PG” Gustafsson

Skribent: Mikael Thulin

 

 

Vår Facebooksida

Facebook 

Våra Sponsorer

 

 

adidas_logo[1]

 

stadium_nylogga1

 

 

idrottensbingo2

Postadress:
Hammarby IF Friidrott - Friidrott
Enskede Idrottsplats, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Besöksadress:
Enskede IP, Enskedevägen 95
12263 Enskede

Kontakt:
Tel: 086480320
E-post: This is a mailto link